30 november 2018 – 16 junij 2019

Individualni pogovori in meditacije

Meditacija sprosti telo in misli, ponovno občutite svojo energijo in svojo moč.  Izjemno zdravilna je pri občutkih tesnobe, izgorelosti, preobremenjenosti, žalosti, izčrpanosti telesa in duše…marec-2017-135

V naslednjih dveh tednih sem vam na voljo v jutranjih ali večernih terminih, da naredite nekaj dobrega zase in da začutite svoj mir in sproščenost, da boste dnevno lažje kos vsem izzivom.

Zakaj meditacija?ODGOVORIMO vsakodnevnemu tempu hitrega življenja polnega opravkov z rednim sproščanjem. Meditacija vas umirja, vrača vaše naravno stanje, uravnoveša vašo energijo, umirja misli in omogoča prave odločitve.
Za srečanja uskladimo datume individualno.
jaz

Preko vodene meditacije se najprej sprosti vaše telo, nato pa glede na pogovor pred tem, z meditacijo sežemo v najbolj pereče področje (strahovi, nemir, zamera, krivda, jeza, žalost, žalovanje, notranja nemoč….) na način, da dosežete umirjeno stanje znotraj sebe. Gre za popolno sprostitev telesa in uma.

Kako?
V kaosu je nujno izbrati mir. Nestres. Nehajmo dajati poudarek stresu in se osredotočimo na mir. Vsakodnevni procesi življenja nam velikokrat energijo jemljejo, hiter in nenaraven tempo življenja, pa nas peha v različne bolezni in bolečine ter v pomanjkanje energije ali v neravnovesje le-te. Z meditacijo pa si na najbolj naraven in enostaven način to moč in energijo vračamo. Še več, ker se umirimo, smo sposobni sprejemati dobre odločitve, smo srečnejši. In potem so tudi vsi okoli nas srečnejši.Meditacija je hrana za telo. In ko smo tako umirjeni, nas tudi vsakodnevni izzivi in problemi ne zamajejo več tako zelo, saj postanemo notranje trdni in se bolje spopadamo s težavami, vidimo rešitve in smo bolj poni upanja in zaupanja v proces življenja.
Meditirate lahko sami:
z rednimi meditacijami si lahko izboljšamo zdravje in splošno počutje. Znanstveniki so ugotovili, da je redna meditacija pripomogla h večji koncentraciji, boljšim rezultatom v službi kot tudi h bolj srečnemu partnerskemu in družinskemu življenju. Meditacija je tako čudovita, ker jo imate vedno na voljo: vedno ko se ustavite in opazujete naravo, meditirate; ali pa ko se usedete in delate globoke vdihe in izdihe; tako si višate energijo in moč. Energijo zvišujejo tudi ljubezen in sočutje, glasba, pozitivne misli in dejanja. Vse v vesolju je brezmejna energija, ki nikoli ne izgine.

Reference:

”Po meditaciji se mi je čudežno odprlo srce in v družini so se zgodili premiki naprej, v zame želeno smer. Hvala od srca. Objem.” Milena

”Suzana  draga moja, tole moram podeliti s tabo.Tvoja zdravilna meditacija je name zelo blagodejno vplivala in se počutim precej bolje. Še v prsih me ne tišči več. Poslušam tvoje meditacije in uživam. Bom pa rekla tako kot ti,  HVALA KER SI!!!” Branka

 

”Ko sem tisto popoldne prišla h Suzani, sem bila tako vznemirjena, da mi je vse plesalo pred očmi, glavobol pa ni pojenjal že od jutra. Ko sva se pogovorili, sem že čutila olajšanje, ko pa sva zaključili z meditacijo zaupanja vase, me glava ni več bolela in čutila sem, kako me je zapustilo veliko breme.’ Janja

louise-in-memory

 

_____________________________________OSTALA PONUDBA MEDITACIJE
Meditacija za podjetja. Povečuje umirjenost, osredotočenost na cilje, manjša neproduktivne konflikte in prinaša večje zadovoljstvo med zaposlene.

Umirjen um ima boljše rešitve.
Raziskave potrjujejo, da meditacija povečuje našo pozornost, spomin in nas dela bolj čustveno inteligentne.  Zmanjšuje drobne nepotrebne napetosti med zaposlenimi ter tako veča zmožnost delovati pod stresom, saj ostaja posameznik zaradi notranje umirjenosti vseeno osredotočen na cilje svojega dela in podjetja.

Harvard Busines Review predstavlja tukaj prednosti, ki jih ima redna meditacija v poslovnem življenju:  https://hbr.org/2015/12/how-meditation-benefits-ceos

Začetek: 30 november 2018 8:00
Konec: 16 junij 2019 22:00
Mesto: Vrhnika
Kontakt: 031689972
Naslov:
Sternenova cesta 13, Vrhnika, 1360, Slovenija
Cena: 45 €

7 marec 2019

Meditacija: Spuščanje negativnih občutij ter odpiranje ljubezni

Spustiti pomeni pustiti za seboj. Spustiti navezanost na tisto– čustvo, stvar, dogodek, spomin… Spuščali bomo negativna občutja in se prepustili vodeni meditaciji s sprostitvijo.

Če se oklepamo nečesa, kar nas boli, ne spremenimo nič. Tudi, če si želimo, da bi bilo drugače, je minilo. In preteklost je za nami.  Zaključeno je. Kar pa lahko naredimo, je to, da se poskušamo iz še tako boleče situacije dvigniti in hoditi naprej. Ta občutja niso del naše identitete, so le iluzija realnosti, ki nam ne pusti naprej. Resnica je, da smo duša, da smo edinstveni in da se nam dogaja življenje v vsej svoji živopisanosti, z vsemi svojimi lekcijami in lepotami…

Spuščali bomo, kar nam ne dovoli iti naprej. In potem se bomo posvetili občutenju spoštovanja in ljubezni sebe. Sprejemati se, take kot smo. Z vsemi preteklimi izkušnjami, morebitnimi ranami in slabimi spomini… Sprejemati se v celoti. Je mogoče? Dokazali bomo, da je :-)

Vmes bomo naredili še kakšno prijetno vajo in se pogovorili o tej tematiki.

 

 

meditacija2KDAJ: četrtek, 7.3.2019

 

od 17.00 do 19.00 ure

NA VRHNIKI, STERNENOVA CESTA 13
Prispevek: 20 €

Obvezne so predhodne prijave na info@semplus.si ali na 031 689 972

Delavnica bo potekala ob najmanj 5 prijavljenih oz. do zapolnitve mest.Cena: 20€

www.semplus.si

LEPO VABLJENI na dogodke:

 

 

23.3.2019: Moč je v tebi: enodnevna intenzivna delavnica s certifikatom Heal Your Life

 

bosna april 2014 221

 

 

Heart-w-r

Začetek: 7 marec 2019 17:00
Konec: 7 marec 2019 19:00
Mesto: Vrhnika
Naslov:
Sternenova cesta 13, Vrhnika, 1360
Cena: 20 €

23 marec 2019

Moč je v meni: delavnica po Louise Hay(Heal Your Life)

logotip semplus.si
  1. Točka moči je v tem trenutku.
  2. Vsaka misel ustvarja našo prihodnost.
  3. Sem v procesu pozitivne spremembe.
  4. Odpustim si in si dovolim svobodo bivanja.
  5. Zaupam procesu življenja.
To je le nekaj trditev, ki so lahko tvoja resnica in si jih dovoliš čutiti in živeti!
Zahvala, ki sem jo prejela, dokazuje, da zmoremo, ne glede na preteklost. Zmoremo narediti željeno spremembo in iti naprej!
‘Ko sem se zavedala, da morem v svojem življenju nekaj spremeniti, sem začela iskati pomoč. Spoznala sem nekaj različnih ljudi, ki so ponujali različne pristope pomoči ljudem v stiski, vsak me je sicer nekaj naučil, vendar tisto, kar sta mi dala Suzana in Damjan je nekaj neprecenljivega. Septembra sem se slučajno prijavila na dvodnevno delavnico, ki jo je vodila Suzana, in zelo hitro začutila, da mi ona s svojim delom in pozitivnim pristopom lahko veliko pomaga. Prehodila sem dolgo pot in v nekaj mesecih naredila velike korake, ki se jih danes vse bolj zavedam. Suzana in Damjan sta mi bila pri temu velika pomoč in navdih za marsikatero spremembo. Danes  se zavedam pomena svojih misli, pomena biti v notranjem ravnovesju na vseh nivojih našega biti in kako uspešno uravnavati škodljive vplive iz okolja. Vedno jima bom hvaležna in z veseljem ju priporočila vsakemu, ki želi nekaj na sebi narediti. HVALA!’
 
Pomladanski čas je ravno pravi,da naredite nekaj lepega zase… Kot se vse prebuja, raste in brsti, je tudi zate čas, da odkriješ in prebudiš svojo notranjo moč, se prepustiš sproščujočim meditacijam, vizualizaciji in viziji svojega življenja.
V soboto, 23.3.2019 na Vrhniki, v mirnem in nežnem zavetju prelepe energije prostorov Semplus, bo pred jesenjo še zadnja taka delavnica. Rezerviraj si svoj čas in mesto in si podari kopel notranjega miru in veselje srca. Prostora je za 8 čudovitih duš.
 
Louise Hay je bila v svojih začetkih velika vizionarka dobrega in lepega življenja in čeprav ji je življenje postreglo z izjemno, tudi zelo težko, življenjsko zgodbo, je verjela, da lahko to premaga in živi dobro. Od izjemno revnega dekleta je postala svetovno znana pisateljica, ustanoviteljica založbe in promotorka Življenja.
 
ZAKAJ DELAVNICA?
 
Veliko naših izzivov in problemov izhaja iz tega, da se ne sprejemamo v celoti in da ne živimo tukaj in sedaj: torej se ne ljubimo brezpogojno in v vsej svoji veličini ter ne zaupamo v Življenje.  A ne glejmo na to, kot na poseben problem ali na nekaj, kar se ne da popraviti: poglejmo nase in na svojo preteklost, kot na bogastvo svojega življenja, ki nas je pripeljalo sem, kjer smo. Iz najhujših bitk se lahko rodi nekaj lepega in povsem nepričakovanega. Ko se v celoti sprejmemo, smo popolni. Zato vas vabim na resnično posebno, edinstveno, transformativno delavnico, ki je spremenila življenja milijonom ljudi po vsem svetu.
ne-glej-nazaj
  Naučili se bomo pritrjevati Življenju in zaupati Vanj, ne se nenehno boriti, se razdajati za druge in brzeti čez Življenje, premagali bomo občutke žrtve in si ponovno prilastili svojo moč. Pobožali notranjega otroka in pregledali svoje vrtince misli in vzorce preteklosti.
 
Zagotovo smo ustvarjeni in smo tukaj in zdaj, da se imamo dobro in lepo in to je naša božanska pravica, morda celo dolžnost?! Zato recimo Ja Življenju, bodimo odprti za dobro, za nove priložnosti, za nova učenja in za izkušanje dobrega Življenja. V preteklosti so bili trenutki, ko smo se sprejemali in ljubili, ko se nismo, ko smo se morda obnašali nezrelo in neumno in smo dopuščali, da so drugi vodili naša življenja. In spet trenutki, ko smo svetili kot luč in si osvetljevali pot naprej ter vedeli, kje smo in kam gremo. Vse to smo mi, vse to je prav. 
 
Sprejeti sebe v celoti, nasloniti se na svojo moč, si znati sami pomagati ter poslušati svojo intuicijo in ustvariti mir v svojem srcu. To so cilji te delavnice.
Posvetili se bomo filozofiji, svojim mislim, delali na duši, umu in telesu,  se povezali s svojo notranjostjo in se prepustili zdravilnim meditacijam, vizualizacijam in vajam…
Delavnica ima še drugi del, če bo katera želela, je možno nadaljevanje.

Louise Hay Seminars Love Yourself

ponovno irska 107

Če si spremembe želite, je metoda Heal Your Life tista, ki vam pomaga videti stvari preteklosti v novi luči, pomaga vam premostiti stare ovire in na nežen način spustiti to, kar vam ne koristi več v vaše dobro, ter vas napolni s pozitivnostjo in odpre obilju zdravja, sreče, veselja, smeha, dobre volje, pozitivnimi mislimi, obiljem, pogumom, ljubeznijo do sebe, odpuščanjem…   Res gre za edinstveno izkušnjo. Delavnica je razdeljena na teoretični del s predavanji ter na meditacije, vizualizacije in vaje. 

 

marec-2017-129

23.3.2019, SOBOTA

od 9:00 do 17:00

Cena 70 €. Več informacij in prijave na info@semplus.si  

Prijave sprejemam do zapolnitve prostih mest!

Po opravljenem izobraževanju prejmete certifikat o udeležbi: Ozdravi svoje življenje.

CENA: 70 € vključuje ENODNEVNO delavnico z vsemi materiali,  prigrizke, sadje, vodo, kavo in čaj med odmori, gradivo za domov, praktično in uporabno darilo ter certifikat Heal Your Life o udeležbi na izobraževanju.

 

 

Ves čas ste v varnem okolju in vodeni, tako da poteka res vse na umirjen in prijeten način.

Lepo vabljeni h prijavam na info@semplus.si ali na tel: 031 689 972 Suzana

 

 

resnica

slike NIKON 11.5.2015 726london 2013 Don Jose Ruiz in Chris Borge (1)

 

Suzana Štembergar

 

 

po dogovoru: individualna svetovanja

Začetek: 23 marec 2019 9:00
Konec: 23 marec 2019 17:00
Mesto: Vrhnika
Naslov:
Sternenova cesta 13, 1360
Cena: 70 €