SEMINARJI

“Ko spremenimo pogled na življenje, se pokaže v svoji lepoti” – Suzana Štembergar

Ko smo uglašeni s svojimi notranjimi strunami, vse teče. Z izzivi, ki pridejo se soočimo konstruktivno in iščemo rešitve. Ne kuhamo zamer in ne ponavljamo negativnih zgodb. Odločimo se živeti, uživati, imeti radi, spoštovati, opogumljati in krepiti sebe in druge.

Organiziram večdnevne, dnevne in večurne delavnice na temo krepitve življenjskega sloga, kjer je poudarek na spuščanju nezdravih čustev iz preteklosti in izboljšanju kakovosti življenja. Poudarek dajem sproščanju in meditaciji, iskanju nasprotnega od stresa in strahu. Po licenčnem programu vodim tudi izobraževanja po filozofiji  Louise Hay. Na delavnicah se v zaupnem okolju in na voden način soočimo s svojimi čustvi, vzorci, mislimi… Skupaj z vami ustvarim zaupno okolje brezpogojne podpore, kjer ni nikakršnega obtoževanja ali občutka, kaj bi morali in česa ne  bi smeli. Šele, ko se nehamo upirati in si dovolimo spremembe v svojem življenju, se nam izboljšata življenje in zdravje.

Preko različnih metod, ki so dokazano pomagale na tisoče in tisoče ljudem po vsem svetu, se bomo premaknili v lastno moč, v lastne želje in pridobili orodja, kako spremeniti samega sebe, da bi živeli lepše in boljše. Varno je pogledati vase in spremeniti stvari, ki nam ne ustrezajo. Naučili se bomo, kako reprogramirati um, premagati strah  in odstranili negativne ideje, kot so:

Odnosi niso v redu

Življenje je težko

Vse je brez pomena

Nikoli ne bom imel tistega, kar si želim


Po dvodnevnem seminarju bomo polni poguma, motivacije, optimizma in volje do tega, da aktivno ustvarjamo svoje življenje Naučili se bomo:

  1. Razumeti družinsko dinamiko in ovire ljubezni
  2. Kako prinesti afirmacije v telo in ne le v um
  3. Delati s telesom, umom, čustvi, in duhom tako, da bi spremenili svoje življenje na boljše
  4. Spustiti čustva, ki nas ovirajo, da ne živimo polnega in ustvarjalnega življenja
  5. Ljubiti sebe in druge polno in globoko
  6. Biti motivirana, nasmejana, zdrava, srečna oseba

Vemo, da je največje zdravilo ljubezen. Z vzgojo in vzorci, ki jih podedujemo od naših prednikov pozabimo na ljubezen do sebe. Zgodi se, da se celo sovražimo ali pa ne maramo delov sebe… Ste že videli dojenčka, ki ne bi maral sebe? Taki ste bili tudi vi.

 

SEMINARJI

Moč je v tebi: 1 in 2 dnevna delavnica ter 5 ali 10 TEDENSKI TEČAJ

Ste pripravljeni na pozitivno spremembo v svojem življenju? Program je v osnovi zasnovala Louise Hay, saj temelji na filozofiji Heal Your Life, ki je pomagala milijonom ljudi po vsem svetu. Naučili se boste, kako uporabiti svojo moč in se zanesti na svojo intuicijo ter svojo modrost, preko katerih boste v svojem življenju našli več veselja, sreče, obilja in zdravja, ki si ga zaslužite. Na koncu dobite certifikat o udeležbi, potrjen s strani Louise Hay in Hay House. Delavnica lahko poteka tudi samo za eno osebo.

 

 

 

svetovanjaindividualna
Individualna svetovanja zajemajo različna področja. Včasih blestimo v karieri, pa nam gre doma vse narobe; ali pa smo bolni, ker se ne znamo otresti določenih vzorcev obnašanja. Mogoče potrebujemo samo dobrega poslušalca, ki mu lahko 100% zaupamo svoje težave. Tudi sama sem ugotovila, da je največja zmaga včasih priznati, da potrebujemo pomoč, le-to poiskati in iti smelo naprej. Če ne poiščemo pomoči, se na eno težavo rada prilepi še druga in tretja. In že smo v začaranem krogu ali na točki iz katere ne vidimo izhoda, ker smo že tako osebno obremenjeni z zgodbo.
Svetovanja so možna osebno ali pa po Skypu.

 

REFERENCE

1.  Za mano je delavnica, ki jo je vodila Suzana Štembergar, Ozdravi svoje življenje.
Ko smo začele, moram priznat, sem bila malo skeptična…afirmacije, pozitivno razmišljanje, meditacije…Hm…dvomim, da to res deluje. Vendar bolj, ko nas je Suzana vodila skozi delavnico, bolj ko nas je vodila skozi meditacije, močne energetske vaje, sproščanje čustev,  bolj sem čutila, kako odlagam čustveno breme za bremenom.  Vmes med prvo in drugo soboto sta se mi zgodili  dve zelo zanimivi stvari…Najprej sem med tednom sanjala zelo močne sanje o tem, da me je partner prevaral in počasi hladno odhajal iz mojega življenja.Sanje so bile tako žive, da sem še pol ure po tem, ko sem se zbudila, razmišljala o najini zvezi…in ugotovila, da žal počasi lezeva točno v to…v hladnost, v odtujenost…Zadnje pol leta sva se precej odtujila in kljub poskusom sva težko našla stik drug z drugim…Te sanje pa so me dobesedno zbudile iz spanca in od tega dneva dalje se počutim popolnoma drugače. Z možem sva se temeljito pogovorila in ponovno sva se povezala, se smejiva, sva sproščena, se pogovarjava o naju…  Prav tako kot sva to počela včasih. Naslednji dan se mi je zgodilo še nekaj neverjetnega v zvezi s financami…Skratka čist hudo, rešen je bil dolg…  V drugem delu delavnice smo sproščale svojo jezo, krivdo in strah. Uf…ni bilo ravno prijetno, kljub temu pa sem čutila, da sem dala ven veliko stvari, ki jih do sedaj še nisem (kljub 15-letnemu delu v/na sebi). Ozavestila sem in na glas izrekla toliko stvari, za katere sploh nisem vedela, da so v meni.Najbolj močni sta zame bili vaji Kopel afirmacij in Postavitev družine. Skratka…delavnica je bila fenomenalna.  Bila je odlična družba, same fajn ženske, ki resno delajo na sebi.Suzana vodi meditacije tako dobro in sproščeno. Hvala Suzana za res odlično delavnico.  Hvaležna sem za vsak trenutek posebej. Janja

2. Na tečaj sem se prijavila zaradi same vsebine in dela na sebi. Zbrala se nas je lušna skupina žensk različne starosti. Skupaj smo reševale številne življenjske izkušnje in se podpirale v rasti. Odslovila sem zamere do mame, kar mi je dalo nov zagon, nama z mamo pa nov, veliko lepši odnos. Ko spremenimo sebe, se tudi drugi okrog nas spremenijo. Pohvaliti moram gospo Suzano, ki nas je s svojo umirjeno žensko energijo lepo in profesionalno vodila skozi vse delavnice. Tjaša