PREDSTAVITEV


mag. Suzana Štembergar


Untitled-1

Izvajam izobraževanja in svetovanja s področja motivacije, komunikacije, marketinga, prodaje.

mag. Suzana Štembergar
Diplomirala sem na temo kakovosti preživljanja prostega časa pri psihologiji, znanstveni magisterij pa pridobila pri predmetu etika na temo svoboda osebe; mednarodne izkušnje s področja hotelirstva in turizma, krepitve zdravja, preventive in kurative sem nabirala 12 let v slovenskih termah, nato pa sem se odločila za samostojno pot v podjetju Semplus, kjer nudim svetovanja in izobraževanja.

sodelovanja

Najlepše je sodelovanje, ko komunikacija teče in vsi gledamo v isto smer; v Sloveniji mi zaupajo lastniki hotela in gostiln. Z apridobivanje novih idej in boljših rešitev pa sodelujem tudi  s poslovnimi partnerji v Italiji in Angliji. 

podjetje je pozitivno

 Biti resnično močan pomeni, vprašati za pomoč, ko jo potrebuješ.

izkušnje

mednarodne izkušnje s področja hotelirstva, prodaje, marketinga, razvoja novih produktov, uvajanja novih storitev sem nabirala 12 let v slovenskih hotelih in termah, nato pa sem se odločila za samostojno pot v podjetju Semplus, kjer nudim svetovanja in izobraževanja

mag. Suzana Štembergar je že kot mlada dijakinja delala v dijaški knjižnici v Kopru, med študijem pa se je preizkusila kot turistična vodička, referentka v agenciji, pomočnica v kazinoju ter inštruktorica in prevajalka. Po končanem študiju se je zaposlila v hotelu in napredovala do vodje prodajnih in marketinških aktivnosti na določenih trgih, ves čas pa je aktivno sodelovala pri uvajanju in promociji novih produktov in hišni prodaji v hotelih in velnes centrih. Kasneje se je podala na samostojno pot, kjer  je najprej svetovala strankam pri premagovanju različnih osebnih področij ter vodila delavnice za izboljšanje življenjskega sloga, sedaj pa svetuje podjetjem v gostinstvu, hotelirstvu in turizmu.

REFERENCE

  Za mano je delavnica, ki jo je vodila Suzana Štembergar. Hvala Suzana za res odlično delavnico.  Hvaležna sem za vsak trenutek posebej. Janja

 

office-desk