POSLOVNO SVETOVANJE

POSLOVNO SVETOVANJE za manjša in srednje velika podjetja: turizem, prodaja, marketing, odnosi z zaposlenimi….  Potrebujete pomoč pri razvoju določenega procesa v podjetju? Potrebujete brošuro? Izboljšavo spletne strani?Boljše odnose z zaposlenimi?

Svetovanje za podjetja.

Določeni produkti in projekti potrebujejo včasih pogled iz zunanje strani. Imam več kot 20 letne izkušnje z delom v hotelirstvu in turizmu in vam z veseljem priskočim na pomoč: kot trajno sodelovanje ali kot občasno svetovanje pri določenem projektu.

Svetovanje – da boste še boljši.

.

Pomagam vam pri zagonu vašega podjetja s področja gostinstva, hotelirstva in turizma. Upoštevam vaše želje in cilje ter ideje, ki jih potem skupaj izpeljemo v največjo dobrobit podjetja in zaposlenih.

Reference:

Izdelovanje brošur, spletnih strani, pisanje tekstov, izbor promocijskih materialov, nagovor potencialnih poslovnih partnerjev…

 

 

Obnašanje zaposlenih v storitvenih podjetjih. Skupna osredotočenost na cilje manjša neproduktivne konflikte in prinaša večje zadovoljstvo med zaposlene.

Delavnice za zaposlene; bonton, primerno obnašanje, protokol do stranke-gosta, osnovna komunikacija v tujih jezikih.

Vemo, da je potebno vsaj osnovno znanje tujih jezikov pri komuniciranju s strankami, zato je potebno osojiti nekaj osnovnih fraz in izrazoslovja, kot veščino mirnega reagiranaj, sproščenega in prijaznega obnašanja ter nudenja pomoči.

 

 

 

 

Za lažje komunikacijske procese v podjetju, je potrebno narediti prve korake in začeti danes . .