SEMINARJI IN IZOBRAŽEVANJA

Pokličite nas!

Če želite izboljšati ali dodatno razvijati vaše podjetje.

 

V svetu polnem nepredvidljivih situacij in igralcev na trgu, se nam lahko včasih ob kakem produktu ali projektu ustavi. Takrat je potrebno ukrepati. Velikokrat so ravno izobraževanja in delavnice to, kar vi ali vaši zaposleni potrebujejo.

Organiziram večdnevne, dnevne ali urne delavnice in izobraževanja na temo izboljšanja odnosov v podjetju, motivacije, boljše organiziranosti, deljenja nalog in odgovornosti, iskanje priložnosti, zmanjšanja stroškov, komunikacije, odnosi s strankami ter osnove bontona…Prilagajam se željam podjetja in sledim vaši filozofiji.

Lahko se odločite za sklop izobraževanj na različne tematike ali pa za enkratno izobraževanje. V proces se vključim, kjer je potrebno, kjer se soočate z izzivi in kjer se rešitve še ni našlo.  Gradimo konstruktivno in vključujemo vse vidike vašega podjetja.

 

Seminarji se ponavadi dotikajo marketinških in prodajnih orodij, odnosov med zaposlenimi, odnosov do strank, komunikacije, izboljšave odnosov v podjetju, uvajanja novih načinov poslovanja, motivacije in povečanja storilnosti…

 

Predno vidiš, moraš verjeti!

Reference:

” Draga Suzana, presrečna sem, da sem vas našla. Ne morem povedati, kako olajšana sem se odpeljala. Prisrčna hvala za trenutke z vami.” Mojca

 

london-i-can-do-it-2013-084

mag. Suzana Štembergar je že kot mlada dijakinja delala v dijaški knjižnici v Kopru, med študijem pa se je preizkusila kot turistična vodička, referentka v agenciji, pomočnica v kazinoju ter inštruktorica in prevajalka. Po končanem študiju se je zaposlila v hotelu in napredovala do vodje prodajnih in marketinških aktivnosti na določenih trgih, ves čas pa je aktivno sodelovala pri uvajanju in promociji novih produktov in hišni prodaji v hotelih in velnes centrih. Kasneje se je podala na samostojno pot, kjer  je najprej svetovala strankam pri premagovanju različnih osebnih področij ter vodila delavnice za izboljšanje življenjskega sloga, sedaj pa svetuje podjetjem v gostinstvu, hotelirstvu in turizmu.