SVETOVANJA

“Za lažjo pot do popolne rešitve.” – Suzana Štembergar

Nudimo rešitve, ki gradijo opogumljajo, krepijo odnose med zaposlenimi in so znotraj okvirjev ciljev podjetja. Ko smo uglašeni s svojimi notranjimi strunami in imamo oči odprte za priložnosti, vse teče. Z izzivi, ki pridejo se soočimo konstruktivno in iščemo rešitve.

Prilagajam se željam podjetja in sledim vaši filozofiji. V proces se vključim, kjer je najbolj potrebno ali pereče, potem pa apliciramo rešitve znotraj procesa ali podjetja. Gradimo eno stvar naenkrat  Rešitve se ponavadi dotikajo marketinških in prodajnih orodij, odnosov med zaposlenimi, odnosov do strank, komunikacije…Gre za izboljšanje procesa ali razvoj novega produkta, razvoj dodatnih prodajnih ali marketinških orodij. Prav tako svetujem pri načrtih prodaje in marketinga na tujih trgih.

S poslovnimi izkušnjami v velikem podjetju, na domačem in tujih trgih ter v svojem podjetju, vam zagotavljam,da bomo našli skupni jezik in spremenili dele podjetja, ki vam ne ustrezajo ali pa skupaj razvili nove produkte ali projekte in jih lansirali na trg. Če so vaši cilji:

izboljšati procese in produkte,

usposobiti zaposlene, da bodo še boljši,

implementirati nove ideje in produkte v proces,

zaupati v res dobre rešitve za vaše podjetje,


bomo zagotovo dobro sodelovali. Svetovanja, izobraževanja ali delavnice bodo narejeni po vaši meri in rešitve se bodo lepo vkomponirale v vaše poslovanje.

 

SVETOVANJA

Moje podjetje je lahko uspešno.

Ste pripravljeni na pozitivno spremembo v poslovnem okolju? Svetovanja so zasnovana tako, da v celoti pregledamo projekt ali produkt, potem pa se lotimo iskanja najboljših rešitev.

 

 

 

svetovanjasvetovanja
Svetovanja zajemajo različna področja. Marketing, prodaja, pisanje tekstov in izdelovanje prospektov, cenikov, brošur, izboljševanje spletne strani in ostalih orodij prodaje, izboljševanje odnosov med zaposlenimi ali z zaposlenimi, urjenje komunikacije...
Svetovanja potekajo v sklopu razvijanja projekta, produkta ali uvajanja novosti.

 

REFERENCE

 ”Suzanina vrlina je učinkovitost, pošten odnos in ohranjanje mirnosti v kriznih situacijah.”